sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Sä oot mun hyökkäävä mieli ja verta mun käsissä

On joulukuun ensimmäinen päivä enkä suostu uskoon sitä, osittain koska mulla ei oo joulukalenteria. Mutta ei se mitään, äitikin sanoi viimeksi eilen että oiskohan mun aika aikuistua kun pyysin joululahjaksi The Avengers lakanoita. Tällä hetkellä oon kipeenä, oon ollut suurimman osan päivästä koneella ja katsonut Adventure Timea. Syytän sairastumisestani tunnin odotusta ulkona kylmässä Black Veil Bridesin keikalle. (Tosin jotkut odotti siellä seitsemän tuntia. Mutta ne oli varmaan pukeutunut säähän sopiviin vaatteisiin.) Oon ollut lähiaikoina yllättävän sosiaalinen, näin mm. viime viikonloppuna Saraa, Vilmaa ja Miljaa pitkästä aikaa. Niin ja oon käynyt leffassa katsomassa Nälkäpelin ja Thor: The Dark Worldin, ja varsinkin jälkimmäinen aiheutti suuria tunteita sekä suurta houkutusta käydä katsomassa se uudestaan. Muuten oonkin sitten vaan istunut kotona ja tuijottanut katkerana ulos ikkunasta, mun puolesta koko talvi saisi jo nyt loppua.

2 kommenttia:

 1. *Jealousgirlfriendmomenton* Sä eti ikinä kirjota musta OnO *Jealousgirlfriendmomentoff*
  Miten niin sulla ei oo joulukalenteria? Mähän tein sulle facessa joulukalenteria.... oh well i guess that doesn't count.
  Niin ja nyt sulla on ihan _oikee_ kalenteri.
  ps mun pikachut♥

  - Tia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä sut aina välil mainitten, puhun siusta enemmän yksittäisille ihmisille c: Ja kirjotin ton postauksen sunnuntaina, jolloin mulla ei ollu mitään kalenteria. Ja musta sun kalenteri on ihana vaikka Spiderman onkin aika cool. Ja joo anteeks unohdin mainita että ne on sun

   Poista