maanantai 30. syyskuuta 2013

Varjot ja ihmiset

Aika tuntuu kuluvan tosi nopeasti mutta samalla se matelee hitaasti, ja sen on outo tunne. Mulla on torstaina synttärit, vaikea uskoa että taas on mennyt vuosi. Torstaina tapahtuu muutakin jännää, siitä ehkä myöhemmin. Lähipäivät olen kuluttanut lukemalla kokeisiin (matikka ja fysiikka ei todellakaan oo ne mun aineet) Ja katsomalla animea. Yleensä en pahemmin animea katso (kaikki on kirjamuodossa parempaa) mutta päätin yksi päivä uteliaisuuttani katsoa millainen sarja on Attack on Titan, se kun on ollut tosi pinnalla Tumblrissa. Se olikin sitten vähän liian hyvä sarja, oon nyt ihan koukussa siihen.
Ja kuten ylemmistä kuvista voi todeta, ostin uuden mekon, AP'n Triple Tartin! Kun näin sen ensimmäisen kerran se oli mielestäni kamala, en ole ikinä pitänyt gingham kuviosta. Loppujen lopuksi kuitenkin rakastuin printtiin, ja tässä sitä ollaan 8'D Blousekriisini on myös ohi ostettuani uuden valkoisen AP'n irtohihallisen blousen, siinä on ihanat pitsit (jotka ei näy kuvasta, damn!) Niin ja Bodylinen tilauksessa tuli myös mukana kuvassa oleva beige bolero sekä uusi talvitakki (juuri oikeaan aikaankin, ulkona on jäätävää) Okei, ensi postaukseen! ♥ Toivottavasti nautitte huonoista kännykkäkuvista ja sulkeidentäyteisestä tekstistä!

4 kommenttia:

 1. Tulee mieleen sinusta aina peura, kun katselen kuviasi. Pukeudut todella kivasti ja asusi sopivat sinulle hyvin. :=3

  VastaaPoista
 2. Toi Triple Tart sopii sulle ihan älyttömän hyvin! Koko asu on muutenkin ihan 10++, oot tosi söpö : 33 Tykkään kanssa ihan mielettömästi tosta Traconin sunnuntain asusta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääw kiitos! ♥ Itse olin vähän epävarma tuosta triplatorttu asusta, kiva että joku tykkää c:

   Poista