lauantai 21. syyskuuta 2013

Tracon 8

Hei taas! Tracon oli viikko sitten, ja perinteen mukaisesti kävin sitten siellä Tian kanssa. Kokonaisuudessaan oli tosi kiva coni, siellä oli taas niin upeita asuja että tekee taas mieli itsekin ruveta väsäämään jotain cossia 8'D Tällä kertaa olin tosiaan koko viikonlopun loleissa, kaikkien suunnitelmien vastaisesti cossit eivät valmistuneet (niin kuin se olisi suurikin yllätys) Minulla oli myös viikonlopun ajan koulun hieno kamera käytössä mutta kuvia tuli otettua silti harvinaisen vähän. Siksi joudutte kärsimään postauksen lähes kokonaan vain minun naamastani, varoitan. Tracon oli muuten siitä erikoinen coni etten ostanut sieltä itselleni mitään. Huvittavaa, kerrankin kun olisi ollut rahaa mitään ei oikein löytynyt 8'3
AP:n mansikkahame pääsi ensimmäiseen viralliseen käyttöönsä. Taustalla näkyy myös Tia ja sen uudet kengät jotka ostin sille, meni kahdessa päivässä rikki 8'D Kuvan on ottanut Saija, omaan kameraan ei tallentunut yhtäkään kuvaa lauantain asusta.

Sanokaa hei Franciscolle ♥ Olen aina halunnut tollasen ;u; Sain sen Tialta, ja toi on ehkä söpöin pehmo ikinä, kuka voisi vastustaa alpakoita?


Sunnuntaina oli lolitamiitti, oli superkiva nähdä uusia ja vanhoja tuttuja! Muut lähtivät Sorsapuistossa kuvaamisen ja yleisen hengaamisen jälkeen syömään, mutta minä menin vielä takaisin coniin. Naama sutattu kuvassa koska kärsin koko viikonlopun vakavasta naamaderpistä. Niin ja toi jakku on uusi, se löytyi kirppikseltä kolmella eurolla.

Minä ja Vilma! Vilma oli taas niin söpönä vaikka olikin kuulemma nukkunut pommiin 8'D Muokkasin muuten taas blogin ulkoasua, siinä meni n. kaksi päivää (kuinka niin oon huono ulkoasun muokkaamisessa?) Mutta vihdoin olen taas vähän aikaa tyytyväinen. Eipä tällä kertaa muuta, ensi postaukseen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti