lauantai 18. lokakuuta 2014

Apocalypse please


Kuvat Saijan ottamat, purrdurr kiitos!
Kävin joku aika sitten Saijan järjestämässä lolien peli-illassa! Mun osalta miitti kuitenkin päättyi aika nopeasti saatuani ihan jäätävän mahakivun jonka ansiosta en pystynyt edes liikkumaan ilman että sattui törkeen paljon. Sen siitä ilmeisesti saa kun odottaa liian innoissaan jotain. No mut alkumiitin ajan oli silti kivaa!


Tracon oli mun osalta ihan jees. Missasin melkein kaikki ohjelmat mihin mun piti mennä ja olin varsinkin lauantaina tosi väsynyt, aliarvioin mun unentarpeen ja tein vielä conia edeltävänä yönä cossia ja nukuin sellaset viisi tuntia. Cossasin tosiaan Amy Pondia Doctor Whosta, ihanat hahmot on ihania.Mulla on ollut tää viikko syyslomaa, ja sen sijaan että tavallisten kaavojen mukaan olisin vaan kääriytynyt peittoburritoksi sängyn pohjalle oon käynyt Helsingissä, miittaillut ja ollut mummolassa maalla pari päivää. En ilmeisesti tajunnut että jos viettää suolla kaksi tuntia keräten karpaloita lumisateessa voi vilustua. Eli nyt mä sit vietän tämän loman viimeset pari päivää sinä peittoburritona, god dammit.

 
Oikeanpuolinen kuva by Seraphine
Viime sunnuntaina tosiaan miittailtiin museo- ja kahvilakäynnin merkeissä, oli enemmän kuin jees päästä näkeen taas ihmisiä, tutustuin jopa muutamaan uuteen ihmiseen. Hurja saavutus multa, oon melko sisäänpäinkääntynyt ja varsinkin miiteillä unohdun yleensä vaan kuuntelemaan muita ja seuraamaan vierestä, oivoi. Pääsin käyttämään miitillä myös ensimmäistä kertaa uusinta rakkautta eli Holy Night Storya, en ookaan himoinnut sitä kuin jo noin kolme vuotta. Maksoin itseni kipeäksi siitä, mutta ei kaduta yhtään, on se sen verran ihana.
Niin joo, mulla oli pari viikkoa takaperin synttärit, täytin 17 vuotta! Nyt vietän epämääräistä välivuotta ennen täysi-ikäistymistä. Saanpahan ainakin taikoa Tylypahkan ulkopuolella.