maanantai 30. syyskuuta 2013

Varjot ja ihmiset

Aika tuntuu kuluvan tosi nopeasti mutta samalla se matelee hitaasti, ja sen on outo tunne. Mulla on torstaina synttärit, vaikea uskoa että taas on mennyt vuosi. Torstaina tapahtuu muutakin jännää, siitä ehkä myöhemmin. Lähipäivät olen kuluttanut lukemalla kokeisiin (matikka ja fysiikka ei todellakaan oo ne mun aineet) Ja katsomalla animea. Yleensä en pahemmin animea katso (kaikki on kirjamuodossa parempaa) mutta päätin yksi päivä uteliaisuuttani katsoa millainen sarja on Attack on Titan, se kun on ollut tosi pinnalla Tumblrissa. Se olikin sitten vähän liian hyvä sarja, oon nyt ihan koukussa siihen.




















Ja kuten ylemmistä kuvista voi todeta, ostin uuden mekon, AP'n Triple Tartin! Kun näin sen ensimmäisen kerran se oli mielestäni kamala, en ole ikinä pitänyt gingham kuviosta. Loppujen lopuksi kuitenkin rakastuin printtiin, ja tässä sitä ollaan 8'D Blousekriisini on myös ohi ostettuani uuden valkoisen AP'n irtohihallisen blousen, siinä on ihanat pitsit (jotka ei näy kuvasta, damn!) Niin ja Bodylinen tilauksessa tuli myös mukana kuvassa oleva beige bolero sekä uusi talvitakki (juuri oikeaan aikaankin, ulkona on jäätävää) Okei, ensi postaukseen! ♥ Toivottavasti nautitte huonoista kännykkäkuvista ja sulkeidentäyteisestä tekstistä!

lauantai 21. syyskuuta 2013

Tracon 8

Hei taas! Tracon oli viikko sitten, ja perinteen mukaisesti kävin sitten siellä Tian kanssa. Kokonaisuudessaan oli tosi kiva coni, siellä oli taas niin upeita asuja että tekee taas mieli itsekin ruveta väsäämään jotain cossia 8'D Tällä kertaa olin tosiaan koko viikonlopun loleissa, kaikkien suunnitelmien vastaisesti cossit eivät valmistuneet (niin kuin se olisi suurikin yllätys) Minulla oli myös viikonlopun ajan koulun hieno kamera käytössä mutta kuvia tuli otettua silti harvinaisen vähän. Siksi joudutte kärsimään postauksen lähes kokonaan vain minun naamastani, varoitan. Tracon oli muuten siitä erikoinen coni etten ostanut sieltä itselleni mitään. Huvittavaa, kerrankin kun olisi ollut rahaa mitään ei oikein löytynyt 8'3
AP:n mansikkahame pääsi ensimmäiseen viralliseen käyttöönsä. Taustalla näkyy myös Tia ja sen uudet kengät jotka ostin sille, meni kahdessa päivässä rikki 8'D Kuvan on ottanut Saija, omaan kameraan ei tallentunut yhtäkään kuvaa lauantain asusta.

Sanokaa hei Franciscolle ♥ Olen aina halunnut tollasen ;u; Sain sen Tialta, ja toi on ehkä söpöin pehmo ikinä, kuka vois vastustaa alpakoita?


Sunnuntaina oli lolitamiitti, oli superkiva nähdä uusia ja vanhoja tuttuja! Muut lähtivät Sorsapuistossa kuvaamisen ja yleisen hengaamisen jälkeen syömään, mutta minä menin vielä takaisin coniin. Naama sutattu kuvassa koska kärsin koko viikonlopun vakavasta naamaderpistä. Niin ja toi jakku on uusi, se löytyi kirppikseltä kolmella eurolla.

Minä ja Vilma! Vilma oli taas niin söpönä vaikka olikin kuulemma nukkunut pommiin 8'D Muokkasin muuten taas blogin ulkoasua, siinä meni n. kaksi päivää (kuinka niin oon huono ulkoasun muokkaamisessa?) Mutta vihdoin olen taas vähän aikaa tyytyväinen. Eipä tällä kertaa muuta, ensi postaukseen 

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Sano jotain latteeta ja jotain ihanaa, sano jotain ettei hiljaisuus vie mukanaan










Syksyn tulon huomaa yleisestä mielialan laskusta mutta myös kivoista asioista kuten Traconin tulosta (siihen on jo viikko!) sekä ilmojen viilentymisestä. Niin ja onnea on tyttöystävä ja paketti Bodylinelta, toi blouse on sieltä. Mukana tuli myös pari muuta juttua, niistä kuvia ensi postauksesta. Lähiviikonlopuille on harvinaisen paljon menoa, mutta se on vaan hyvä juttu, muuten istuisin kotona koulukirjojen tuijottaessa syyllistävästi vaatien tekemään läksyjä (joita on muuten paljon, ja kohta on koeviikkokin) Ja nyt käyn nukkumaan, ensi postaukseen! Tulkaa muuten moikkaamaan Traconissa jos bongaatte minut!